Over ons

Bij Yalla Yalla Foodbar kun je ongedwongen genieten van de lekkerste smaken uit het Midden-Oosten bereid met een Nederlandse twist door onze gepassioneerde Nederlandse, Syrische, Palestijns-Libische koks. 

 

Onze missie is om jou en je geliefden een fijne plek te bieden voor een gezellig samenzijn met lekker en gezond eten op tafel! Met gezond bedoelen we: lekker veel groenten, smaakvolle kruiden en helemaal vers en huisgemaakt. Geen rare E-nummers dus.

Omdat wij absoluut gaan voor kwaliteit wordt alles dagvers en ambachtelijk voor je klaargemaakt.

Bij Yalla Yalla ben je van harte welkom voor een uitgebreid samenzijn of voor een snelle “gezonde” hap. Wij serveren de lekkerste hummus en falafel in town. Er wordt een doorlopende kaart gehanteerd waar de hele dag gerechtjes van kunnen worden besteld. Voor de gezonde trek kun je ook een lekker broodje falafel of heerlijke hummus “to take away” afhalen. Wij hebben lekker veel vegetarische gerechten!

Je kunt bij ons aanschuiven voor een vers gemaakte brunch, lunch, special day  friday couscous en voor een gezellige borrel met Arabische wijnen en mezze (Arabische gerechtjes) en/ of voor informeel dineren.

Vergeet niet onze events pagina te bekijken; wij organiseren maandelijks tongstrelende festiviteiten.

Dat het jullie mag smaken!

Volg ons op social media voor nieuwtjes en kijkjes achter de schermen:

FACEBOOK www.facebook.com/yallayallafoodbar

INSTAGRAM www.instagram.com/yallayallafoodbar