Arabisch Wijn Arrangement

Arabisch Wijnarrangement bij Yalla Yalla Shared Dining

Wine is just a conversation waiting to happen.

Bij het diner kunt u ervoor kiezen om de gangen te laten begeleiden met bijpassende Arabische wijnen in de vorm van een wijnarrangement.

Sommige gasten verbazen zich erover dat er ook Arabische wijnen zijn want hoe kun je dat combineren met landen van herkomst waar veelal de Islam de godsdienst is en consumptie van alcohol verboden is. Toch zijn er ook binnen die landen wijnhuizen die vaak nog vanuit de koloniale tijd over zijn gebleven en die nog steeds een mooi wijn leveren. In Arabische landen wordt het de wijnboeren niet altijd even gemakkelijk gemaakt om de wijn te produceren en al helemaal niet om het te exporteren. Douaniers kunnen dan moeilijk doen om alles te vertragen. Desalniettemin hebben deze wijnboeren hun plek kunnen innemen en stijgt hun jaarlijkse productie van heerlijke wijnen en daarmee ook de export.

Libanese en Marrokaanse wijnen
In Yalla Yalla hebben we heerlijke Libanese en Marrokaanse wijnen. En deze zwoele en stevige Arabische wijnen willen wij jullie niet onthouden en daarom hebben we een wijnarrangement bedacht voor bij de shared dining.

Laat je verrassen met een Arabisch wijn arrangement bij onze Shared Dining van 3 gangen voor
€ 14,50 per persoon

Graag vertellen we je aan tafel meer over onze goed uitgekozen wijnen.

 

× Hoe kan ik u helpen? Available from 00:00 to 23:59