Arabische High Tea

ARABISCHE HIGH TEA IN HARTJE DEN BOSCH

Geniet van de Yalla Yalla Arabische High Tea in een gezellige en sfeervolle ambiance.

Ben jij een echte thee leut en kun je niet genoeg thee drinken dan is onze Yalla Yalla high tea iets voor jou. Authentiek Arabische high tea met onbeperkt Midden-Oosten of Marrokaanse thee en een mix van Arabische zoetigheden + keuze uit 5 mezze (dat zijn Arabische tapas hapjes). Je kunt ook kiezen voor de hartige variant of alleen zoet variant of een mix hiervan.  Voor speciale gelegenheden kun je ook tevoren onze heerlijke dadelsiroop walnoot cake bestellen.

Yalla Yalla High Tea arrangement vanaf 4 personen
voor €  20,00 pp

3 zoetigheden
5 mezze hapjes
onbeperkt thee uit de gekozen theesoort

Arabische Dadelsiroop Walnoot cake
€20,00 per cake voor 8 personen op bestelling

Gezellig samen met vriendinnen, je geliefde, familie of collega’s, een sfeervolle Arabische Yalla Yalla high tea in hartje Den Bosch. De thee is zorgvuldig uitgekozen en je hebt keuze uit diverse soorten Arabische of Marrokaanse thee.

Thee soorten

De meest favoriete Arabische thee is de Cardamon thee. Cardamon is een van de oudste specerijen en heeft verschillende toepassingen in gerechten en is ook heerlijk in zwarte thee ook wel traditioneel Chai genoemd. Het is bijzonder smaakvol. Daarnaast is er bij onze high tea keuze uit de Groene thee, de traditionele zwarte thee, en groene jasmijn thee. U kunt ook kiezen voor een gember of verse munt thee

De meest bekende Marokkaanse thee bestaat uit groene thee plus munt en daar wordt veel en dan bedoelen we echt heel veel suiker aan toegevoegd. Het is bij ons ook met minder of helemaal geen suiker te bestellen. De Marokkaanse thee kenmerkt zich met name door de mooie presentatie. Het is traditie om op een bepaalde manier de thee in het glaasje te gieten. En dat dan meerdere keren te herhalen. U kunt ook kiezen voor uitsluitend een Marokkaanse Kruiden melange met salie en andere kruiden. Ook heel lekker!

Het bijzondere van samen thee drinken

Elk land heeft zijn eigen manier van thee drinken. Denk maar aan Engeland met de afternoon tea. Het zetten en drinken van thee is in Arabische landen aan tradities gebonden. Het is een sociale aangelegenheid. Samen thee drinken staat voor gezelligheid, vriendschap en verbinden. Kopje thee kan bij feestgelegenheid maar kan ook troost bieden. Lekker met je handen rondom een kopje thee alsof je een geliefde omhelst. Heerlijk toch.

Bij Yalla Yalla word je compleet in de watten gelegd met onbeperkt thee van 2 melanges uit de Arabische of Marrokaanse assortiment. Lekker met zoete en hartige lekkernijen. Je krijgt een mix van verschillende Arabische zoetigheden en kun je 5 soorten mezze (hartige Arabische tapas hapjes) kiezen. Of je kunt helemaal voor zoet gaan met Arabische koekjes, baklawa en bakken we een heerlijk verse cake met dadelsiroop (op aanvraag).
Graag tevoren reserveren en keuze kenbaar maken.

Graag tevoren reserveren via whatsapp 06-26478455 of mail naar info@yallayallafoodbar.nl 

No Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× voor reserveringen of andere vragen Available from 00:00 to 23:59