Een smakelijke review van FavorFlav

04
okt
2016

Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze gasten. En wat zijn we dan ook blij met de review van FavorFlav! Dankjewel! Lees hieronder wat Renée Conradi over Yalla Yalla Foodbar vertelt op de site van FavorFlav. Smakelijk!

Sinds begin september kun je in Den Bosch terecht bij Yalla Yalla: een Midden-Oosterse foodbar waar je kunt borrelen, snacken en ongelofelijk lekker kunt eten. En geloof ons: dat wil je. Hier begin je de avond met een flesje Marokkaanse Cabernet Sauvignon en een tafel vol mezze waarna je rustig afwacht wat de Iraaks-Nederlandse eigenaresse Jinan Saleh en haar chefbrigade uit Syrië en Iran voor je in petto hebben.

Crunchy falafel
Die mezze dus. Geen poespas, maar een plateau vol Levantijnse street foods en hapjes die niet direct te duiden, maar klik hier om het artikel verder te lezen.

One Comment
  1. Erg lekker eten. Al vaak in het restaurant zelf geweest, maar nu laten bezorgen. Eten is van dezelfde lekkere en goede kwaliteit. Daarnaast een goede service! We komen snel weer terug als de Corona crisis voorbij is.

    Beantwoorden
    1

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× voor reserveringen of andere vragen Available from 00:00 to 23:59