KOFFIE LOVERS OPGELET

25
aug
2016

Kom je bij ons ook eens de koffie proberen?

Goodmorning koffie lovers!! Yalla Yalla is op zoek gegaan naar de lekkerste koffie. Ons doel hierbij was om elke dag de mooiste koffie te kunnen maken voor onze gasten. En die bijzonder heerlijke koffie hebben wij gevonden bij Single Estate Coffee van Bas Burghoorn. Net zoals wij gelooft Bas in direct trade waardoor hij zelf op reis gaat en alle koffieboeren persoonlijk kent en op een eerlijke manier beloont (dwz een goede prijs voor de koffie geeft). De koffiebonen worden in zijn koffiebranderij in NL verwerkt en binnen korte tijd geleverd. Lekker vers dus! Behalve de lekkerste koffie te willen serveren, wil Bas eerlijk en transparant zaken doen en daar houden wij bij Yalla Yalla ook van!
We zijn met het Yalla Yalla team op training gegaan om de mooiste koffie te leren maken. We kijken ernaar uit jullie straks te mogen ontvangen en onze koffie skills te laten zien 🙂

Als je toevallig onderweg bent, hebben we ook Yalla Yalla Single Estate COFFEE TO GO!! Want een kopje koffie van dit kaliber mag je absoluut niet missen! Je kunt er ook ook voor kiezen om alleen de koffiebonen bij Yalla Yalla te kopen en op je eigen apparaat thuis te maken. En het leuke is : “Nog nergens anders verkrijgbaar in Den Bosch”
Dank je wel Bas voor de rondleiding en je inspirerende gedachten.

Binnenkort Yalla Yalla op zoek naar de lekkerste thee……..echte theeliefhebbers komen ook aan hun trekken bij Yalla Yalla. For sure.

Yalla Yalla Foodbar opent haar deuren vanaf 8 september as aan de Postelstraat 4 te Den Bosch

No Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× voor reserveringen of andere vragen Available from 00:00 to 23:59