LOVE AT FIRST BITE!

Habiba Valentijnsdiner in Den Bosch voor singles van 30+

Ontmoet jouw Habiba (betekent liefje) op Valentijnsdag in HABIBA CAFE in Den Bosch!

Op donderdag 14 februari organiseren wij in samenwerking met Date & Match en Stapelgek! een HABIBA Valentijnsdiner .

Ben jij single, ouder dan 30 jaar en op zoek naar de liefde van je leven?

Laat deze kans niet liggen en meld je direct aan voor een avondvullend programma, vol verrassingen en inspiratie. Proef de sfeer van laagdrempelige Brabantse gezelligheid in combinatie met de gastvrijheid uit het midden oosten.

Laat je betoveren en wie weet ontmoet je op deze Valentijnsdag wel de ware.

Hoe ziet de avond eruit?

Habiba serveert een verrukkelijk diner. Tijdens dit diner spreek je verschillende andere singles. Dating bureau Date & Match zorgt voor een bijzondere ontmoeting en Sharon & Olivier van ‘Stapelgek!’ geven je tussen de gangen door geweldige tips voor een mooie, nieuwe relatie. Alle ingrediënten zijn volop aanwezig voor een avond om nooit meer te vergeten!

Aanmelden

Meld je aan via info@yallayallafoodbar.nl
Vermeld in het onderwerpveld “Valentijnsdag”.

Je ontvangt dan van Date & Match een kort enquête formulier waarin jij je gegevens, je interesses en je partner wensen kunt invullen. Aan de hand hiervan maakt Matchmaker Irene de matches. Zo kun jij op die avond kennismaken met meerdere personen die goed bij jou passen.  Halverwege de avond verklappen we wie we als match, voor jou in gedachte hadden.  Had jij hem of haar ook al gespot?

Boek snel je ticket, je hebt sowieso een leuke en liefdevolle avond.

Datum, tijd en locatie en tijd

Locatie             : Habiba Café, Postelstraat 10, 5211 EA Den Bosch (route)
Tijdstip            : 14 februari om 19.30 uur
Ticket               : € 50,00 uitgebreid diner, 2 drankjes en inclusief matching door Date & Match en alle tips & trics voor een mooie relatie, verteld door Sharon en Oliver van Stapelgek!

Sluitingsdatum verkoop tickets is 12 februari 2019.

Habiba Café is onderdeel van Yalla Yalla Foodbar aan de Postelstraat  4.

Sharon & Olivier van Stapelgek

Sharon & Olivier van Stapelgek

Informatie over samenwerkende partners:

Date & Match vind op op een persoonlijke, eerlijke en oprechte wijze de perfecte match voor singles in Nederland. Irene de matchmaker van regio Brabant zal de matches voor deze avond organiseren. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden uitsluitend voor de valentijnsavond ingezet.

 

Stapelgek verzorgt lezingen over liefde en relaties. Hun lezing heet Vitamine L(iefde). Hun missie is: zoveel mogelijk mensen die stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven. Oftewel, meer relaties die slagen!

× voor reserveringen of andere vragen Available from 00:00 to 23:59