Medina & Chaat Buitenterras

WEGENS TECHNISCHE STORING TERRAS GESLOTEN TOT EN MET 2 AUGUSTUS!

EXCUSES AAN ALLE GASTEN DIE VOOR AANSCHUIFDINER VAN AS ZATERDAG HADDEN GERESERVEERD. HET KAN ZIJN DAT WE NIET IEDEREEN HEBBEN KUNNEN BEREIKEN>

 

 

 

 

 

 

 

Ga met ons mee op culinaire wereldreis!

                Streetfood – Culture – Celebration
op een van de mooiste plekken in Den Bosch

 

Medina en chaat

Kom met ons mee op culinaire wereldreis

Aan de oevers van de Bossche IJzeren vrouw, achter de parkeerplaats van het Esso-tankstation staat ons gezellig en relaxte terras met uitzicht over het prachtige IJzeren Vrouw.  Kom genieten van een  culinair en cultureel evenement die de hele zomer aanwezig zal zijn met Food & Drinks vanuit verschillende wereldstreken. Behalve Bier, cocktails, mezze, wraps, falafel en hummus van Yalla Yalla Foodbar zullen we ook aanschuifdiners organiseren met koks uit verschillende landen.

De aanschuifdiners worden door koks van land van herkomst gemaakt en die een deel van de opbrengst aan een goed doel zullen doneren.

De aanschuifdiners kosten €12,00 per persoon. Hiervoor kunt u tevoren reserveren via whatsapp
op 06-26478455 of via onderstaande QR code. Plaats uw camera erop en klik op de link.

Openingstijden terras voor de komende week:

 

 

 

De koks uit de Wereld keukens Peru, Spanje, Iran, Marokko, India, Turkije, Eritrea en Thailand staan de komende weken op de agenda. Voor meer informatie:

Volg onze Instagram stories

Hoe zit het met Medina en Chaat en Yalla Yalla Foodbar?
Medina en Chaat is een tijdelijk buitenterras in het kader van Bossche Zomer, vergund door de gemeente Den Bosch tot en met einde september 2021 om horeca ondernemers te helpen de verliezen die zij geleden hebben door de corona enigszins te compenseren. Bij Medina en Chaat wordt alcohol geschonken en zijn er diverse drankjes en Streetfood van de Arabische medina’s zoals Mezze Arabische tapas, hummus, falafel, fingerfood en wraps. Op de zaterdagen worden aanschuifdiners georganiseerd met telkens  lekker eten uit een ander land.

Wij nemen jou mee naar de medina’s van Arabië om te genieten van de heerlijke streetfood vanuit alle windstreken die je normaliter kunt vinden op de oude medina pleinen.

Yalla Yalla Foodbar is het restaurant en is gesitueerd aan de Postelstraat 4 in Den Bosch. Yalla Yalla beschikt over een lekkere lunchkaart en vanaf 17.00 uur hebben we verrassingsmenu shared dining concept.

Er is ook een kleinschalig terras bij restaurant Yalla Yalla Foodbar Postelstraat 4 te Den Bosch.
Bij Yalla Yalla Foodbar kunt u uitgebreid lunchen en shared dining concept nuttigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

ENJOY YOUR MEAL

Tot snel.
Stay Healthy.
Team Yalla Yalla

 

 

 

× voor reserveringen of andere vragen Available from 00:00 to 23:59